Tractionator Adventure

Onhan se ollut kestävin kompromissirengas mitä olen koskaan ajanut. Nyt on 5150 kilometriä takana ja pintaa jäljellä noin puolen tai 2/5 osaa. Saanut erittäin rajua ajoa sorateillä kevätkesällä. Pitkiä reissuja kestopäällysteellä ja vauhdikasta kurvailua mutkateillä. Kaikista noista on selviytynyt mallikkaasti, ilman että tekis numeroa korkeasta kuviosta. Soratiellä pito on tasaista ja mutkissakin voi syöttää kaasua ilman että hyökkää yllättäen liikaa sladiin. Asfaltilla olen ajanut ”polvi maassa”, ilman että olis pelottanut renkaiden pidon puolesta.Hiekkamontulla kävin testimielessä syöttämässä. Varmasti uutena yksi paras rengas etenemiskyvyltään, lähti pehmeässä hiekassa nätisti eteenpäin paikoiltaankin eikä pysähtynyt, vaikka pyörä upposi syväänkin. Mudassa pääsin myös keväällä ajamaan ja hyvin pyrki sielläkin eteenpäin eikä kuvio tukkeutunut. Tosin ei ollut erityisen savista mutaa, joka on sitä vaikeinta renkaalle.Rengasmelu on kyllä ollut kovinta mitä missään adventureluokan renkaassa aiemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top